BEAUTY BIJ BEAUTYSTUDIO IN HEEMSKERK

VOOR HEM & HAAR

WAX, HAIR- & BEAUTYSTUDIO

IN HARTJE HEEMSKERK

WIJ WERKEN MET LYCON WAX PRODUCTEN

EN ABSOLUTION HUIDVERBETERINGS PRODUCTEN

Gediplomeerd en gecertificeerd

Hygienisch en discreet

Alles onder 1 dak

Gratis parkeren

The Wax, Hair & Beauty Studio in Heemskerk

Waarom Inner Beauty?

 

Wij geloven dat als jij je van binnen goed voelt dit ook duidelijk zichtbaar is aan de buitenkant.

Je straalt en een lach op iemands gezicht is nog altijd het mooiste wat een mens kan dragen.

Dat is pas echte schoonheid.

De weg in het leven is niet voor iedereen even gemakkelijk door ook aan je inner beauty te werken kom je meer in lijn met jezelf en dat zorgt voor een goede balans. Uiteindelijk levert dat meer energie en voldoening op.

Een hoop mensen zijn uit balans geraakt door de pittige periode van de afgelopen tijd. Omdat ze  zoekende zijn naar steun zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak ben ik mij daar meer in gaan verdiepen.

Door mijn visie om me meer te richten op het welzijn van mensen ben ik in 2022 een verkoop punt geworden voor de producten van de Groene Linde. Door middel van cursussen en workshops ben ik mij gaan verdiepen in het holistisch/energetisch benaderen en behandelen van mensen.

 

Onze studio heeft ook een breed aanbod in mooie ondersteunende producten. Omdat iedereen op zijn tijd wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

  • Kristallen
  • Etherische olien

 

De Groene Linde

De Sprays worden vervaardigd met etherische oliën op basis van kruiden, kristallen en een energetische/holistische benadering. Ze zijn ontworpen door Marianne Leeuwerik eigenaresse van de Groene Linde. Met deze lijnen kijken wij verder dan wat er duidelijk aan de oppervlakte zichtbaar is. De sprays werken op basis van hoge trillingen(energie) waaruit mens en dier en al wat leeft uit bestaat.

 

Er zijn verschillende soorten etherische oliën verkrijgbaar voor zowel jong en oud.

Jouw klachten of belastingen waar je bewust of onbewust mee loopt kunnen uiteenlopend zijn.

Denk hierbij aan angsten, hoog sensitiviteit, onzekerheid, sombere gedachtes of burn out klachten.

Maar ook aan diepere onderliggende klachten en trauma’s zoals doorgegeven familie karma, opgelopen trauma, chakra’s in disbalans.

Graag kijken wij samen met jou voor het juiste product ter ondersteuning van jouw proces of fase waarin je op dat moment zit.

 

Wij vervangen geen professionele hulp zoals therapie of artsen, dit zijn enkel producten en behandelingen ter ondersteuning.

Tevens verkopen wij ook heerlijke natuurlijke oliën voor diffusers en roomsprays.

 

Hieronder een korte samenvatting van de lijnen die wij voeren:

Helende Composities Lijn

Dit zijn geur frequenties die je helpen om door belemmerende processen te gaan maar ook om je weer in je kracht te zetten.

Daarbij kun je denken aan verlies in het algemeen of een rouwproces, belemmerende verbindingen met personen of situaties, verdriet van het niet gezien worden in je kindertijd, niet sterk in het leven staan waardoor keuzes maken moeilijk voor je is.

Burn-out Lijn

Tegenwoordig is de verwachting van de maatschappij hoog, zowel op het werk als privé en de druk van alsmaar ‘moeten’…!

En dan is het in ene zover je bent volledig opgebrand….Burn-out. Dit is een transformatie proces waar je door heen moet. Want je weet gevoelsmatig hoe moeilijk deze weg ook is, degene die je hiervoor bewandelde is niet meer de juiste weg voor jou.

Naast het traject dat je bewandelt zijn wij er met de juiste geur frequenties om dit proces te ondersteunen. Bijvoorbeeld om te accepteren dat je in dit proces zit, vaak ben je teleurgesteld in jezelf.

Het ondersteunt je ook om beter te kunnen slapen en weer wat rustiger te worden. Daardoor kun je lichamelijk makkelijker ontspannen. Het geeft een steuntje in de rug qua wilskracht om dit proces door te gaan.

Kristallen lijn We love crystals….

Wat een power en trilling zitten er in deze kristal frequenties.

 

Als je affiniteit hebt met edelstenen en kristallen dan is dit een mooie manier om je persoonlijke leven te verrijken en je persoonlijke ontwikkelingen te ondersteunen. Je kan met de sprays je energetisch lichaam beschermen met bijvoorbeeld de Labodoriet spray of een positievere kijk op dingen met de Amber spray.

Tevens zijn deze mooi als aanvulling tijdens een meditatie of bij een chakra heling.

Women collection

Deze etherische oliën hebben een positief effect op o.a de hormoonhuishouding. Als deze in balans is dan stroomt alles beter in het dagelijks leven en kun je de dagelijkse dingen zoals gezin draaiende houden, werk en je sociale verplichtingen beter aan.

Door je maandelijkse cyclus maar ook overactieve bijnieren komt het lichaam niet tot rust. De adrenaline blijft maar stromen en geeft een gejaagd gevoel. Deze lijn zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt te staan…

Wij helpen je graag in de Studio voor het juiste advies wat jij op dit moment nodig hebt in deze periode van jouw leven. Mocht je meer verdieping kun je een behandeling boeken met een holistische kijk doormiddel van een Healing.

De lekker slapen lijn

Een goede nachtrust is voor iedereen een vereiste. Slaap je langere tijd slecht dan krijg je mentaal en fysieke klachten die uiteindelijk doorvloeien in het dagelijks leven.

Hiervoor hebben wij een uitgebreide lijn omdat de redenen van niet kunnen slapen zeer divers zijn. Hierbij kun je denken aan: gedachten stromen, langdurig piekeren, onderbroken nacht, slecht inslapen, spanningen, hormonaal disbalans, onrustig gevoel in de slaapkamer, overprikkelingen van de dag.

HSP (Highly Sensitive Person) Lijn

Deze lijn is er voor volwassenen en kinderen. Tegenwoordig is het heel gewoon dat je HSPer bent maar als je dit bent loop je wel tegen dingen aan in jouw dagelijks leven.

Dit kan je in de weg zitten om je goed in je vel te voelen en daarmee normaal te functioneren.

Denk aan emoties en stemmingen van anderen voelen, alles voelt veel intenser.

Hierdoor raak je overprikkeld en uit balans, je bent sneller moe en overbelast ,eerder last van hoofdpijn, of je chronisch moe voelen.

Chakra lijn

De kennis en de leer omtrent het Chakrasysteem is jaren geleden vanuit oud India naar het Westen overgewaaid. Dit zijn belangrijke wielen/radars van licht in ons lichaam.

Iedereen heeft 7 Chakra punten in ons lichaam die zorgen voor een goede balans voor lichaam en geest. Als deze uit balans zijn doordat deze geblokkeerd of vervuild zijn kun je veel klachten ervaren.

Door middel van de juiste Chakra spray kun je dit energiepunt weer goed laten stromen.

Spirituele Regulatie

In deze lijn kijken wij wat dieper naar wat er van binnen verborgen zit daarbij kun je denken aan disbalans, angst om te falen, innerlijke overtuigingen die je niet begrijpt, gebrek aan doorzettings vermogen om door te kunnen tijdens of na moeilijke periode, slecht zelfbeeld en zelfvertrouwen, je onveilig voelende doel/levensmissie kwijt zijn.

Happy Home

Deze geur frequenties zorgen ervoor dat je een muffe ruimte in een oogwenk omtovert in een schone en frisse ruikende sfeer, dit werkt door op je gevoel. De ruimte slaat als het ware om en je creëert in de ruimte wat er op dat moment nodig is. Of je nu focus wilt omdat je aan het werk bent, of een liefdevolle sfeer zoekt meer compassie te creëren waardoor je elkaar beter begrijpt en aanvoelt. Deze heerlijke geuren zijn verkrijgbaar in spray of in een diffuser olie.

Essentiële oliën die bijdragen aan levenskracht en welzijn

Verschillende lijnen en geuren

100% natuurzuivere olie

Holistische vervaardigd

Product op maat

Kruiden, kristallen & mineralen

Milieubewust

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Mini facial 30 min.
€ 33,-
Reinigen van de huid, peeling, masker, dagverzorging
Facial 60 min.
€ 57,-
Reinigen van de huid, peeling, onzuiverheden verwijderen, inmasseren masker, dagverzorging
Facial 75 min.
€ 67,-
Reinigen van de huid, epileren/waxen wenkbrauwen, peeling, verwijderen onzuiverheden, massage gezicht-hals-decolleté, masker, dagverzorging.

Facial 90 min.
€ 77,-
Reinigen van de huid, epileren/waxen wenkbrauwen, peeling, verwijderen onzuiverheden, massage gezicht-hals-decolleté incl. serum, thermisch masker & oogpakking, massage armen/handen, dagverzorging.
Facial jeugd (tot 21 jaar) 60 min.
€ 43,-
Deze behandeling wordt afgestemd op de conditie van de huid. In het geval van acné zal deze dus bijv. gericht zijn op dieptereiniging en het verwijderen van onzuiverheden.

SPECIFIEKE GEZICHTSBEHANDELINGEN

Absolution ‘LE CURE PEAU NETTE’ detox behandeling 60 min.
€ 110,-
Ideaal voor een huid die snel reageert, vatbaar is voor onvolkomenheden zoals mee-­eters, vlekjes en roodheid. La Cure Peau Nette reinigt, herstelt de balans van de huid en normaliseert de talgproductie. De formule kalmeert roodheid, vermindert overmatig glimmen, verkleint de poriën en elimineert oneffenheden. Zelfs vlekjes verdwijnen of worden minder. Bij dagelijks gebruik herstelt de huid zich binnen twee weken. Die is zichtbaar egaler, gladder en ziet er fris en stralend uit. Zilver en basilicum Net als alle andere verzorgende producten van Absolution is La Cure Peau Nette samengesteld uit hoog geconcentreerde, actieve, organische en hoogwaardige ingrediënten voor een optimale synergie met de huid. U krijgt vervolgens voor twee weken ampullen mee naar huis t.w.v. € 57,-

Absolution ‘LE CURE PEAU CALME’ behandeling 60 min.
€ 110,-
Ideaal voor de gevoelige huid. Een kalmerende behandeling voor de reactieve, (zeer)gevoelige huid met diverse ongemakken zoals jeuk, roodheid, strak gevoel, ontstekingen en irritaties. De behandeling bestaat uit een huidreiniging, gommage, epileren, gezicht-­, hals en decolleté massage en masker. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een ampul van de La Cure Peau Calme. U krijgt vervolgens voor twee weken ampullen mee naar huis t.w.v. € 57,-
Hammam rug behandeling 45 min.
€ 45,-
Uw rug wordt gereinigd met Absolution Le Savon Blanc, een heerlijke zachte zeep en L’eponge Konjak sponzen. Daarna volgt een peeling met Absolution Le Gommage Corps Eclat (winnaar Astir Award 2018) het reinigt, scrubt en voedt de huid. Uw huid voelt na afloop heerlijk zacht en verzorgd

“Hier voel ik me echt thuis”

Denise  ★ ★ ★ ★ ★

We love hair & skin

Chat openen