ABSOLUTION

Cosmetische revolutie in Nederland:
Absolution….. Zo puur als de natuur zelf.

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Eén ding is zeker: het Franse beauty merk Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch. Individueel. Biologisch. Zo puur als de natuur zelf!!

Uw huid is uniek,

 

zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

 

Dit is waarom Absolution is ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-­ veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid.
We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.*
*Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

 

En…er is meer!

 

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-­‐aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport. (transporteren van glas is veel kostbaarder) We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

Biedt een nieuwe dimensie van schoonheid

Verschillende texturen en geuren

Unisex

Biologisch gecertificeerd

Verzorging op maat

Vol mineralen en vitaminen

Anti-veroudering

We love hair & skin