De eerste keer waxen

DE EERSTE KEER WAXEN

 

Sommige klanten vinden zo`n 1ste keer waxen best spannend daarom hier een korte uitleg wat je bij een behandeling met hotwax kunt verwachten:

 

We starten de behandeling met het reinigen van de huid. Vervolgens brengen we een pre waxing product aan zodat de hotwax zich aan de haren hecht en niet aan de huid. Daardoor voelt de behandeling een stuk comfortabeler en wordt de huid niet belast.

 

De hotwax is aangenaam warm, tijdens het afkoelen worden de haren gekapseld in de wax en daarna met een snelle beweging verwijderd.Daarna leggen wij even snel onze hand op de aangedane plek zodat het gevoel in de zenuw gelijk afneemt.

 

Als alle haren zijn verwijderd volgt de lycojet deze wax heeft de zelfde functie en precisie als een pincet. Dit verwijdert de bijna niet zichtbare (dons) haartjes zodat je een langer glad en smooth resultaat hebt.

 

Daarna wordt er weer gereinigd en afgesloten met een verzachtende smoothing crème aangepast op de huid om te verkoelen, verzachten en te hydrateren.

Vind je het spannend? Geen probleem maar laat het ons weten. Wij zullen je extra begeleiden om de behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen!

Voor meer info (do’s & dont’s)

De crème de la crème onder de waxen

Waxen vanaf 1 mm haarlengte

So Berry, Lavender & Vanille Wax

Nagenoeg pijnloos

Geen huidirritaties

Lage temperatuur

Maakt je huid zacht en glad!

We love hair & skin

Chat openen