Waxen, Haar & Verzorging in Heemskerk

Sandy van der Werff

 

Hallo, mijn naam is Sandy en ben sinds 27 Januari 2018 de trotste eigenaresse van The Wax, Hair & Beauty Studio. Na al ruim 25 jaar in het kappersvak was het tijd om mijn horizon te verbreden en te gaan settelen op een vaste locatie. En zo ontstond het idee van een studio met alles onder 1 dak. Belangrijk in de studio is behalve onze vakkundigheid en kwaliteit, de sfeer. Zodra je binnenkomt  dat het aanvoelt als een warme deken waar iedereen zich thuisvoelt.
wax-hair-beauty-studiokopie211
WAX PF

Maila Duin

 

Ik ben Maila Duin 28 jaar en woonachtig in Beverwijk. Al ruim 10 jaar werkzaam in het kappersvak, een meisjes droom die uitkwam. Wat ik fijn vind in ons vak is het gezellige contact met de klanten, afwisseling en creativiteit in ons werk.

Belangrijk vind ik de sfeer in de Studio en leg dan ook de klant graag in de watten.
Met mijn passie voor mijn vak ga ik elke uitdaging aan…
Ik hoop u gauw te begroeten in mijn stoel.

Helen Stokman

 

Ik ben Helen! Ik heb 15 jaar lang met veel plezier in mijn schoonheidssalon gewerkt. Ik deed gezichtsbehandelingen maar ook heel veel waxbehandelingen. Ook heb ik jaren wax trainingen aan collega’s gegeven. Ik heb nu een carrière switch naar de ouderenzorg gemaakt maar het waxen kan ik nog niet missen! Daarom ben ik heel blij dat ik part time bij Sandy dit nog kan blijven doen! Ik wax het hele lichaam maar de brazilian (voor dames en heren) is mijn specialiteit.

helen

“Hier voel ik me echt thuis”

Denise  ★ ★ ★ ★ ★

We love hair & skin

Chat openen