Maak kennis met ons team

Sandy van der Werff

 

Hallo, mijn naam is Sandy en ben sinds 27 Januari 2018 de trotste eigenaresse van The Wax, Hair & Beauty Studio. Na al ruim 25 jaar in het kappersvak was het tijd om mijn horizon te verbreden en te gaan settelen op een vaste locatie. En zo ontstond het idee van een studio met alles onder 1 dak. Belangrijk in de studio is behalve onze vakkundigheid en kwaliteit, de sfeer. Zodra je binnenkomt  dat het aanvoelt als een warme deken waar iedereen zich thuisvoelt.
wax-hair-beauty-studiokopie211

Lisette van Huisstede

 

Hi mijn naam is Lisette en ik ben een van de gezichten die je in de Studio kan tegenkomen. Mijn specialisme is waxen en ik ben al 7 jaar expert op dit gebied. Daarbij ben ik leergierig, enthousiast en gek op gezelligheid. Ik klets graag met mijn klanten en stel je daarmee op je gemak tijdens de behandeling.

Soraya van den Oever

 

Ik ben Soraya van den Oever. Sinds juni 2022 ben ik gevestigd in de Wax Hair & Beauty Studio met mijn eigen zaak genaamd Wimpers & Wenkbrauwen tot in de Puntjes.
Ik ben al ruim 5 jaar een expert op het gebied van wenkbrauwen, wimpers en PMU technieken.
Met mijn ruime kennis ben ik al enige tijd een begrip in de IJmond en daarom ook een goede aanvulling om het plaatje compleet te maken bij Sandy in The Wax Hair & Beauty Studio.
Sinds enige tijd moeder van een prachtig meisje genaamd Juna en daarom parttime werkzaam in mijn Studio.

Naamloos-1

“Hier voel ik me echt thuis”

Denise  ★ ★ ★ ★ ★

We love hair & skin

Chat openen